RideKálmán

A RideKálmán célja, hogy az igényes, megbízható kerékpárok építése mellett, a társadalmi felelősségvállalás fontosságát is bemutassa. Ezért minden megrendelt és eladott, egyedi kerékpár árából 10.000 forintot jótékony célra ajánlunk fel!

Négy típust különböztetünk meg:

RK | Church, ­ Pub, ­ Kid Edition Az RK Pub és Church kerékpárok megalkotásánál nem kötöttünk kompromisszumot a minőség terén. Eldöntöttük, hogy építünk két városi bringát, melyek ellenálnak a napi kihívásoknak, kényelmesek, fürgék és könnyedén karbantarthatók. A Kid pedig egy erős, és biztonságos felépítésű gyerek bringa, ami az alap bmx váznak köszönhetően könnyen megszeretteti magát a kis gazdival. A RK Bike-kal nem csak egy kiváló bicajt kapsz, de rászorulókat is segítesz, mivel az összeszerelési díjából, ami bringánként 10.000.- Ft, az adományba kapott bringák alkatrész pótlását finanszírozzuk. 

 

 

 

 

RK | Charity Edition „Adományból, adomány!” Az egyedi építés mellett használt, de működő, megbízható alkatrészekből, építünk / újítunk kerékpárokat rászoruló embereknek, családoknak. Hogy mennyit tudunk egy­-egy hónapban készíteni az rajtatok is múlik. Ha elhozzátok használt, de működő alkatrészeiteket, kerékpárjaitokat , abból mi "charity RK bikeokat" építünk, hogy azoknak is jusson akik nem tehetik meg, hogy bringát vásároljanak maguknak, de jelentősen segítené őket a mindennapokban.

 

 

 
 
 
Figyelem! Az RK Bike Charity verziója kereskedelmi forgalomba nem kerül. Az adományba kapott használt alkatrészeket és kerékpárok melyeket felújítunk és menő bringákat készítünk 100%­ban tovább adományozunk. Mivel az RK Bike kerékpárok egyedileg, saját üzletünkben kerülnek összeszerelésre, így minden modellre előrendelést veszünk fel. Az első modellek átvétele, április közepétől lehetséges, mely az üzlet nyitás időpontja is lesz egyben.

 

RENDBEHOZZUK SZEMED FÉMÉT!

Szervíz áraink:

 

Program