Szimplakártya

10.000 Ft-os kártya
Ha beugrassz barátaiddal egy délutáni pihire de nem akarsz állandóan készpénzért turkálni és három kiló apróval a zsebedben távozni, akkor ezt a kártyát ajánljuk neked. 10.000 Ft-ért 11.000 Ft-ot fogyaszthatsz le, egyszer kell fizetned és emlékbe is elteheted, ha szeretnéd.
Lefogyasztható érték: 11.000 Ft


20.000 Ft-os kártya
Válts egy ilyen kártyát és rögtön meg is hívtunk 2000 Ft-nyi fogyasztásra. Egyszer fizetsz, utána már minden villámgyors. Tökéletes esti sörözésekhez, buli előtti hamburgerezésekhez, de akár ajándékba is.
Lefogyasztható érték: 22.000 Ft50.000 Ft-os kártya
Komoly szereplője vagy az éjszakának? Szereted, ha a legjobb klubokba (mármint a Szimpla Kertbe) soron kívül jutsz be? Ezt a kártyát neked találtuk ki. Emellé a kártya mellé 5 db soron kívüli bejutásra jogosító karszalagot adunk, ezt a napot a vásárlásnál választhatod ki. Utána már nincs más dolgod, mint a karszalagot felvenni és soron kívül besétálni, kártyádat pedig egészen 55.000 Ft-ig merítheted.
Lefogyasztható érték: 55.000 Ft


100.000 Ft-os kártya
Ha nagyobb csoporttal töltenéd nálunk az éjszakát, akkor ez a Te kártyád. 10 soron kívüli bejutást lehetővé tevő karszalag jár a kártyához, a napot, amikor soron kívül szeretnél bejutni, a vásárláskor választhatod meg. A kártya átruházható, társaságodban bárki fizethet vele, csak el ne hagyjátok! Ja és 10.000 Ft fogyasztásra a vendégünk vagy!
Lefogyasztható érték: 110.000 Ft


FONTOS!

A soron kívüli bejutást lehetővé tevő karszalagok egy adott napon használhatók amit a kártya megvásárlásakor kell kiválasztanod. A bejutást követően a karszalagok semmilyen más előnyre nem jogosítanak.

A kártyákat 12 és 19 óra között tudod megvásárolni, 19 óra után nem áll módunkban új kártyákat kiadni, úgyhogy így számolj! :)

Kérjük, hogy házirendünket tartsd be, ne érkezz jelmezben vagy ittasan.

Biztonsági személyzetük megtagadhatja a belépést amennyiben házirendünkbe nem illeszkedő öltözékben vagy állapotban érkezel.

Fizetéskor mindig lekérdezheted egyenlegedet is, ha kíváncsi vagy mennyi maradt a kártyádon csak kérj egy egyenleget a pultban!

Ha elvesztetted a kártyádat de még maradt rajta pénz, szólj nekünk a szimpla@szimpla.hu email címen vagy a +36-20-261-8669-es telefonszámon (a telefonszám reggel 10 és délután 15 óra között hívható).

A kártyákra nem áll módunkban pénzt feltölteni, ha elfogyott róla a keret, de tetszett, add le a régit és vegyél egy újat (miden nap 16 órától), a kedvezményeket ugyanúgy megkapod rá.

Program