Recordings

STÚDIÓ A ROMKOCSMÁBAN

Unod a steril környezetet, a nagy hodályt vagy épp a kis zugstúdiókat és inkább inspiratív környezetre vágynál, ahol a szomszédban felvételi szünetben bekajálhatsz vagy ihatsz, amit akarsz? Akkor nálunk tuti jól fogod érezni magad, ami majd a felvételen is érezhető lesz.
A Szimpla Recordings egy kiterjedt szolgáltatásokat nyújtó hangstúdió a Szimpla Kerten belül. A hely adottságai lehetővé teszik, hogy ne csak a zárt stúdióban rögzítsünk hanganyagokat, hanem tágítva a lehetőségeket akár több helyszínen is tudunk felvételeket készíteni (színpadi, illetve különböző akusztikájú szobákban élő hang és képfelvételek).
Zenészcentrikus, személyre szabott, koncertfelvételi avagy utómunka lehetőségekkel várunk.
Tudj meg többet a stúdiónkról itt ->

Kontakt & Ajánlatkérés: szimplastudio@gmail.com

Szolgáltatásaink:
Zenei produkciók felvétele, Keverés, Élő koncertek felvétele és utómunkája, Reklámspotok, Narrációk, Foley zörejek rögzítése/utómunkája, Digital Mastering, Sound Design, Lemezkiadás
Mobilstúdió szolgáltatásai:
Hangosítás, Koncertek / Események rögzítése 24 sávig

Referenciáink
Saját kiadványunk a Szimpla Konczert sorozat, melyen a legtöbb felvétel élőben lett rögzítve a Szimpla Kert színpadán ezen a soundcloud profilon érhető el. Kézzel fogható példányokat pedig beszerezhetsz nálunk a shisha shopban.


Partnereink
Dalok.hu
Babel Sound
Trottel Records
Prolude

Program