A zene örök, a zene mindenkié. Nagyon fontos számunkra a zene, és mindaz, ami a zenét körülveszi, létrehozza, inspirálja, új minőségbe emeli. A zene a legjobb nemzetközi nyelvek egyike, kapcsolat és kontaktus egyben.

 

Kövesd a Szimpla Musicot a Facebookon!

 

Minden hetünk igen tartalmas, hétfőnként táncházzal, kedd-szerda-csütörtökönkén izgalmas és prograsszív koncertekkel, péntekenként Open Stage-gel, vasárnap pedig a háztáji piacon is élő zenével, este Jam seissonnal várunk benneteket, éjjelente pedig különleges Dj-k táncoltatnak hajnalig.

A kertben, jó idő esetén pénteken élőzenei matiné, szombaton pedig békés Dj-szett segíti a limonádénkat a felfrissülésben.

Fesztiválok: A Szimpla Music Csapata minden évben változatos formában van jelen kimondottan kulturális fesztiválokon, mint a Bábel Sound, Művészetek Völgye, Tű Fokán, stb.

 

SZIMPLA LEMMING PROGRAM

 

A zene a változás, az újjászületés. Zenei tevékenységünk nem áll meg az élő zenénél. Szimpla Lemming Program elnevezésű zenei ehetségsegítő programunkkal igyekszünk minél több ígéretes zenekart hozzásegíteni minél több lehetőséghez, például stúdiózáshoz, turnézáshoz, fellépésekhez, médiatámogatáshoz. Tudj meg többet az elmúlt Lemming Programról itt ->

 

 

 

 

 Stúdió a romkocsmában

Folyamatosan fejlődő hangstúdiónkban több projektet is ápolunk. 

Zenészcentrikusak, személyre szabottak vagyunk, az itt rögzített anyagok sokszor részesülnek médiatámogatásban. Színvonalas technikával, koncertfelvételi és utómunka lehetőségekkel várunk.
Tudj meg többet a stúdiónkról itt ->

 

Szimpla korong

A zene kerek. A kerek formáknak mindig van jövője, ezért minden évben összerakjuk az előző év zenei válogatását, ez a Szimpla Konczert. Hallgasd meg itt, vásárold meg a vizipipás pultnál vagy az internet számos zenei webáruházában!

 

 

Szimpla Archivum:

Koncertjeinket nem csak a Szimpla Kert Facebook oldalán streameljük, hanem egy-egy számról videofelvételt készítünk, hogy még több gyöngyöt helyezhessünk az internetbe. Youtube csatornánkon egy kicsit újraélhetitek kulturális küldetésünket:

 

Program